Zbrusu nový retro katalog





Vážení zákazníci,
Vážení obchodní přátelé,

dovolte mi představit Vám náš zcela nový katalog který se zaměřuje na stěžejní program firmy Laurens – nadčasové luxusní radiátory v retro stylu. Měl by posloužit jako funkční doplněk při výběru retro radiátorů, které obsahuje zcela nový obrázkový designový katalog plný inspirativních fotek z našich realizací. 

Technický katalog jsme navrhovali s cílem usnadnit především našim obchodním partnerům práci při navrhování retro radiátorů pro jejich zákazníky. Katalog zahrnuje veškeré důležité technické informace, nákresy i ceny článkových a koupelnových retro radiátorů, které vyrábíme a dodáváme již více jak 10 let. Rovněž v něm naleznete i data a ceny ventilů a příslušenství. Nechybí ani nabídka zcela nových litinových retro radiátorů z vlastní české nebo koprodukční výroby.

Za dekádu působení na trhu jsme se právě díky Vám, našim zákazníkům, naučili vnímat všechny Vaše požadavky na nejvyšší možnou kvalitu zpracování radiátorů a individuální přístup při společném řešení každé zakázky. Vaše výzvy nás neustále inspirují ke změnám ve výrobních i obchodních procesech firmy, tak abychom byli schopni nabídnout vždy kromě maximální kvality, nasazení a servisu také kompletní řešení na Vaši výzvu.

Ruční povrchové úpravy, leštěním, kartáčováním, broušením nebo novou technologií práškových a galvanických povrchových úprav umožňují dodávat stylová otopná tělesa takřka do každého interiéru.

Široká nabídka příslušenství a vysoce kvalitní koupelnové radiátory vyráběné z mosazi uzavírají náš program nadčasových retro radiátorů, který si díky stále rostoucí popularitě zasloužil vlastní oddělený katalog i značku.

Děkujeme za Vaši dosavadní důvěru a přízeň a doufáme, že ji ani v následujících letech nezklameme.

Adam Dolanský a Ing. Josef Holešinský

jednatelé společnosti Laurens radiátory s.r.o.





Zjistěte si orientační výkon radiátoru potřebný pro ohřev místnosti.

Spočítejte si, jak výkonný radiátor potřebujete do Vaší místnosti zadáním celkového objemu nebo jednoduše zadáním šířky, délky a výšky místnosti do naší kalkulačky potřebného výkonu.



Aktuální katalog s radiátory Laurens

V tištěném katalogu naleznete kompletní přehled radiátorů a příslušenství, které firma Laurens nabízí. Technická data, ceny a rozměrové varianty jsou uvedeny pouze na internetu v interaktivním webovém katalogu. Ten naleznete přímo na těchto stránkách.



Vytvořila společnost