Quaryl: Revoluční materiál pro luxusní koupelny





Quaryl: Revoluční materiál pro luxusní koupelny

Hledáte ideální materiál pro vaši vysněnou koupelnu? Seznamte se s Quarylem - inovativním kompozitním materiálem, který posouvá hranice designu a funkčnosti ve světě koupelnového vybavení. V tomto příspěvku se podíváme na to, proč je Quaryl ideální volbou pro luxusní vany a umyvadla a jaké přináší výhody.

Klíčové prvky tohoto materiálu:

1. Co je Quaryl? Quaryl je unikátní kompozitní materiál vyvinutý společností Villeroy & Boch, kombinující odolnost křemene a pružnost akrylu. Tento materiál, skládající se z 60 % křemene a vysoce kvalitního sanitárního akrylu, přináší nevídanou odolnost a estetiku do každé koupelny.

2. Odolnost a pevnost Díky vysokému obsahu křemene je Quaryl mimořádně odolný proti poškrábání a nárazům. Tato vlastnost zajišťuje, že vaše koupelnové vybavení zůstane jako nové po dlouhou dobu.

3. Hladký a snadno udržovatelný povrch Quaryl se vyznačuje hladkým a neprůhledným povrchem, který je velmi snadný na čištění. Tento hygienický povrch je ideální pro moderní koupelny.

4. Tepelná izolace Jednou z význačných vlastností Quarylu je jeho schopnost udržet teplotu vody. Vaše koupel tak bude delší a pohodlnější.

5. Designová flexibilita Quaryl umožňuje realizaci složitých a přesných designů, což je nezbytné pro vytvoření stylové a moderní koupelny.

6. Pohodlí a bezpečnost materiál je příjemný na dotek a zároveň poskytuje bezpečný, protiskluzový povrch - klíčové pro každou koupelnu.

Quaryl není jen dalším materiálem na trhu - je to revoluce v oblasti koupelnového designu. Jeho odolnost, estetická přitažlivost a funkčnost činí z Quarylu ideální volbu pro každého, kdo hledá spojení luxusu, stylu a praktičnosti ve své koupelně. Investice do výrobků z Quarylu znamená investici do dlouhodobé krásy a funkčnosti vaší koupelny.

Námi nabízené vanty z tohoto materiálu Quaryl naleznete zde.





Zjistěte si orientační výkon radiátoru potřebný pro ohřev místnosti.

Spočítejte si, jak výkonný radiátor potřebujete do Vaší místnosti zadáním celkového objemu nebo jednoduše zadáním šířky, délky a výšky místnosti do naší kalkulačky potřebného výkonu.



Aktuální katalog s radiátory Laurens

V tištěném katalogu naleznete kompletní přehled radiátorů a příslušenství, které firma Laurens nabízí. Technická data, ceny a rozměrové varianty jsou uvedeny pouze na internetu v interaktivním webovém katalogu. Ten naleznete přímo na těchto stránkách.



Vytvořila společnost